
Рецепт салату з солодкої кукурудзи «Мозаїка».
Секрет цього салату досить простий - швидкість приготування і поживність. З консервованої солодкої кукурудзи, квасолі, маринованих огірків Ви можете приготувати смачний, легкий, простий та нарядний салат «Мозаїка».
Такий салат відмінно підійде для вегетаріанців як одна з повсякденних страв.
Інгредієнти:
• солодка кукурудза консервована (340 г);
• консервована квасоля (340 г);
• невеликі мариновані огірки (п'ять штук);
• солодкий червоний перець (три штуки);
• невеликі очищені зубчики часнику (дві штуки);
• обсмажені волоські горіхи (70 г);
• ароматне оливкове масло (95 мл);
• дрібно-молота морська сіль (за смаком);
• густий соєвий соус (40 мл).
Процес приготування салату з консервованої солодкої кукурудзи та квасолі.
Попередньо злити з консервних банок всю рідину, потім обсушити солодку кукурудзу і квасолю, перекласти ці інгредієнти в прозорий салатник.
Тепер необхідно нарізати невеликими кубиками мариновані огірки, а також промитий солодкий перець, відправити всі ці овочі в салатник до кукурудзи та квасолі.
Після цього дрібно натерти очищені часникові зубчики і відправити в маленьку миску. Додати оливкове масло, насипати невелику кількість солі, після цього влити соєвий соус, злегка збити компоненти віночком, перелити приготовлену часникову заправку в салатник.
Далі потрібно пересипати обсмажені горіхи в щільний поліетиленовий пакет, розчавити їх качалкою, потім перекласти в салатник, гарненько перемішати приготований салат «Мозаїка» і подавати його в охолодженому вигляді до столу.
Смачного!
Коментарі